Sterren

Bachelorette-Boy haalt hard uit

Boy van De Bachelorette heeft hard uitgehaald naar het tv-programma. Boy kwam een heel eind, maar moest vorige week toch het programma verlaten. Ondanks dat hij ver kwam, was hij weinig in beeld te zien.

In de heftige aflevering van vorige week was te zien hoe Boy naar huis gestuurd werd door De Bachelorette Gaby Blaaser. Nu de hele wereld weet dat de twee niet samen geëindigd zijn, trekt Boy eindelijk zijn mond open over zijn deelname aan het programma. Hij baalt ervan dat hij zo weinig in beeld te zien is, vertelt hij in een openhartige Instagram Story.

Weinig in beeld 

“Ik ben tot de laatste zes gekomen, maar weinig tot niet beeld”, schrijft de hunk. “Eerlijkheid duurt het langst en alles gebeurt met een reden, maar toch frustreert het lichtelijk dat ik niet een eerlijke kans heb gehad om mijzelf te laten zien en dus veel uit de show ben geknipt.”

Gelukkig voor Boy heeft zijn deelname ook positieve kanten gehad. “Wat ik wel heel tof vind is dat ik, ondanks weinig exposure in de show, toch zoveel complimenten heb gekregen! Dat laat zien dat ik bij veel mensen alsnog ben opgevallen.”

Heftig verleden

Boy Leonidas heeft een schokkende onthulling gedaan. De Bachelorette-deelnemer vertelt dat hij op zijn 25e teelbalkanker heeft gehad. Hij heeft een e-book geschreven over hoe hij de ervaring van zijn ziekte gebruikt heeft om zijn mindset te veranderen. Je ziet er meer over in de bovenstaande video.