Sterren

Bachelorette-Jethro met de dood bedreigd

Heftig nieuws over Jethro uit De Bachelorette. De publiekslieveling is met de dood bedreigd nadat hij op tv aan Gaby vertelde over haar zoen met Jordy.

De actie van Jehtro valt bij veel kijkers niet in de smaak en ook Gaby besluit hem naar huis te sturen. Aan Grazia vertelt Jethro hoe heftig de periode voor hem was. “Toen ik Gaby tijdens de picknick vroeg of ze met Jordy had gezoend, had ik daar geen foute bedoelingen mee. Pas achteraf besefte ik dat ze er wel heel erg op door hamerde”, vertelt Jehtro aan het blad.”Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen om haar kans te grijpen op het moment dat iets juicy’s zich zou aandringen.”

Jehtro kreeg door het incident zelfs doodsbedreigingen.”Je ziet op tv ook niet dat ik heel kwaad ben geweest dat dit gesprek zo pontificaal naar voren kwam. (…) Ik vond het heftig, ik heb na die aflevering serieus doodsbedreigingen gekregen, en mensen noemden me ‘matennaaier’.”

Nieuwe liefde

Gaby heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden, maar niet uit De Bachelorette. Gaby wordt sinds kort gelinkt aan voormalig autocoureur Bas Schothorst. Verschillende bronnen laten aan Shownieuws weten dat Bas en Gaby het al enige tijd enorm gezellig met elkaar hebben. De twee zijn zoenend gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden en kunnen dan niet van elkaar afblijven.