Sterren

Bibi Breijman verrast volgers met killerbody

Bibi Breijman geniet momenteel van een heerlijke vakantie en besluit ook een kiekje in bikini te delen. De YouTuber oogst veel lof met haar foto.

Bibi kan in korte tijd op een heleboel likes en reacties rekenen. “Wat ben je toch mooi! Wat een prachtig figuurtje”, schrijft een volger. “Je bent echt n prachtig persoon van binnen en van buiten”, vindt iemand anders. “Wat ben jij toch prachtig. En jouw gezin ook”, schrijft iemand anders, wijzend op alle mooie beelden die Bibi van haar vakantie deelt deze week. Ook geliefde Waylon reageert: “Wenkbrauwen on fleek!!”, schrijft hij. Bibi bedankt hem vervolgens voor het kammen van haar wenkbrauwen.

Luxe vakantie

Waylon en Bibi genieten momenteel van een heerlijke luxe vakantie in Frankrijk. Ook dochtertje Teddy heeft de tijd van haar leven. Op een video die Bibi plaatst is te zien hoe de kleine Teddy in haar luier danst met papa Waylon. De twee dansen op straat tussen een heleboel andere mensen. “Dit is rijkdom”, schrijft Bibi bij de schattige video. Waylon kan het niet laten om ook te reageren op de kleine deugniet. “Rotkind!”, schrijft hij met een heleboel hartjes bij de video. De video is hierboven te zien.