Sterren

Brand in rijdende auto Frank van Etten

Een heftige nacht voor Frank van Etten en zijn zoon. De auto van de ‘Ik Sta In Lichterlaaie’-zanger is vannacht helemaal uitgebrand.

De auto begon plotseling te branden, de zoon van Frank, die op dat moment in de auto zat stopte meteen en belde de brandweer. Toen de brandweer ter plaatse was, stond het voertuig al volledig in brand. Het is niet de eerste keer dat een van Franks auto’s in vlammen opgaat. In 2017 werden er al twee auto’s in de brand gestoken toen Frank werd afgeperst.

Frank van Etten heeft inmiddels zelf ook gereageerd op het incident. “Vannacht werd ik gebeld door mijn zoon die de auto aan de kant had gezet omdat die een storing aan gaf. Versnellingsbak was oververhit. Ik zei meteen: zet hem aan de kant, ik kom eraan. Vervolgens kwam de politie die zei dat hij daar niet mocht parkeren. Toen is hij door gaan rijden en vatte de auto vlam. Gelukkig is de brand snel uitgegaan. Mijn zoon heeft niets, gelukkig. Ik heb er heel slecht van geslapen. Het was een reclameauto waar hij vaker in rijdt, het is niet onze auto. De auto staat wel op mijn naam op.”

Volgens Frank is er geen verband met de eerdere branden in 2017. Het zou enkel om een storing gaan.

Foto: SPS Media / Damian Ruitenga