Sterren

Chantal Janzen offert zich flink op voor geliefde

Een heerlijke dag voor Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz. Het stel geniet momenteel van een heerlijke vakantie en vieren daarbij ook nog eens de verjaardag van Marco.

“Het was hier vanochtend 33 graden”, schrijft Chantal bij een foto waar zij en haar man bezweet opstaan. “Hij wilde ‘een klein stukje lopen’. Ik stond niet te trappelen. Is ook niet zo raar, want HET WAS HIER VANOCHTEND 33 GRADEN. ‘Even maar’, zei hij. We liepen uiteindelijk 1,5 uur. Rotsen, trappen, zand, op, af, over, onderdoor, en doorheen. Hij is nog lang niet jarig. Oh wacht..”, grapt ze. “Het is je verjaardag en je mag hiken als je dat wil”, sluit ze haar bericht af.

In de reacties regent het felicitaties, de ene na de andere stroomt binnen. Onder andere Patty Brard, Miljuschka en Nicolette van Dam wensen Marco een fijne dag toe.

Openhartig

Chantal is erg openhartig over haar familie. Ze deelt bijvoorbeeld vaak video’s van haar jongste zoon Bobby. Zo deelde de presentatrice laatst nog een hilarische video. Op de babyfoon is te zien dat de kleine jongen het liedje ‘We will rock you‘ van Queen aan het zingen is. “Zo werden wij vanochtend wakker gemaakt. Geluid aan, hard,” schrijft de presentatrice bij de video. “Goeiemorgen allemaal! Oh en hij zegt niet ‘papa Kees’, maar ‘papa’ en ‘James’ (djees). Ja ik zeg het maar even voordat jullie denken ‘Wie is Papa Kees…?’” De schattige video is bovenaan het artikel te zien.