Sterren

Grote verbazing om Gaby Blaaser in Beau

Gaby Blaaser schoof maandagavond aan in Beau om te praten over haar avontuur als ‘The Bachelorette’. Het lijkt er echter op dat weinig aandacht van de kijkers naar haar programma uitging…

Een blik op Twitter leert dat veel mensen Gaby blijkbaar toch nog niet volgen op Instagram, waar Gaby geregeld uit de kleren gaat. Haar ‘nieuwe’ uiterlijk, dat ze toch echt al een tijdje heeft, wordt namelijk massaal besproken. Veel mensen lijken het jammer te vinden dat Gaby haar weg naar de plastisch chirurg ooit heeft gevonden en zeggen haar ‘naturel’ mooier te vinden.

Hieronder een bloemlezing van de vele tweets:

Gelukkig zijn er ook mensen die wel met open mond naar de uitzending hebben zitten kijken:

The Bachelorette

The Bachelorette is vanaf woensdag op Videoland te zien. Achttien mannen dingen naar de hand van hun crush, influencer en actrice Gaby Blaaser.

Maar is het haar ook daadwerkelijk gelukt liefde te vinden? Wat ook opviel aan haar bezoek aan Beau was het kettinkje dat zij droeg met de letter B. Uitvoerig onderzoek van onze redactie wijst uit dat maar 1 van de 18 deelnemers een naam heeft die begint met de letter B: Boy.

Dit hoeft echter helemaal niets te betekenen, want afgelopen zomer droeg zij ook al een kettinkje met een letter: de G. Al lijkt die natuurlijk te staan voor Gaby!

View this post on Instagram

Casual Tuesday😉

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on