Sterren

Jada Borsato deelt prachtige ode aan moeder Leontine

Jada Borsato is gek op haar ouders. Ze zet zowel Marco als Leontine regelmatig in het zonnetje. De 17-jarige dochter deelt dinsdag een mooie ode aan haar moeder Leontine.

Op de foto’s laat Leontine zich jaren geleden van een heel andere kant zien. Ze poseert stoer met een pet op haar hoofd. Jada vindt de foto zo mooi dat ze besloot het kiekje te delen.

Maandag verschijnt Leontine voor het eerst in lange tijd weer voor de Shownieuws-camera. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalt nu op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien.

Ze heeft het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.