Sterren

Jort Kelder doet boekje open over liefdesleven

Jort Kelder (55) is flink in de media geweest nadat zijn relaties met onder andere Georgina Verbaan en Lauren Verster stuk liepen. Maar hoe gaat het op dit moment eigenlijk met zijn liefdesleven? In het AD doet de presentator een boekje open.

Het leek zo’n mooi uniek setje in 2011: Lauren Verster en Jort Kelder. Toch gingen de twee in de zomer van 2015, na 5 jaar lief en leed gedeeld te hebben uit elkaar. In de bovenstaande video zie je nog meer Showbizzbreuken die insloegen als een bom.  Jort vertelt dat hij absoluut niet snapt waarom mensen hem om liefdesadvies zouden vragen. “In de liefde ben ik een dweil”, vertelt Jort in de krant. “Ik heb niet echt een indrukwekkend trackrecord. Soms word ik gebeld door vriendjes die relatieproblemen hebben en dan zeg ik: vraag je werkelijk mij om advies? Ik koester mijn solitaire bestaan, maar als er een duif in mijn net vliegt, zien we wel hoe het gaat.”

Jort brengt veel tijd door in zijn huis op Terschelling, volgens hem zijn er echter niet veel vrouwen die zijn type zijn. “Dit is een plek op aarde waar je ontzettend goed monogaam kunt zijn. Kort pittig met windjack, dat zijn de vrouwen hier. Niet helemaal mijn interesse. Ik leef een afgezonderd leven met mijn Britse kortharige katten Harry en Carlos, en ik ben best gelukkig, hoor” vertelt hij aan de krant.  Ook is Jort goede vrienden met Mark Rutte. “Hij komt hier vaak naartoe, binnenkort weer”, vertelt Jort. “Dan kijken we naar documentaires, archiefbeelden over de jaren 70, het liefst over Joop den Uyl.”