Sterren

Juvat Westendorp heeft 'eindelijk' nieuwe look

Juvat Westendorp heeft voor het eerst in zestien jaar een ander kapsel gekozen. De acteur onthult op Instagram zijn nieuwe look…

En dat is een gigantisch verschil! De lange lokken van Juvat zijn eraf en hij heeft nu een korte coupe. “Zoals Samson zijn krachten verloor dankzij Delila waarna hij aan de de filistijnen werd overgeleverd. Zo verloor ik gister mijn krachten dankzij Wibi Soerjadi en Hair By Shaw en ben ik overgeleverd aan jullie.”

Juvat deelde zondag al een filmpje van de knipbeurt door Wibi. Toen de twee even wegkeken, knipte Wibi de hele staart van Juvat eraf. Er werd getwijfeld over de echtheid van het fragment, maar niets bleek minder waar. “Kom maar door met de grapjes. Het heeft 16 jaar geduurd, maar het is zover. New hair, new me!”

Filmrol

De keuze blijkt te zijn gemaakt voor een filmrol van de knappe acteur. “Komt trouwens wel goed uit, want vanaf deze week speel ik ook weer een nieuwe rol in een speelfilm. Welke dat is, laat ik nog even in het midden. Je weet wel: ‘spanningsopbouw’.”

Wibi reageert lachend op de foto. “Sorry Samson.. ik schoot even uit…” schrijft de ‘kapper’. Andere volgers laten vooral weten dat zij de look geweldig vinden. “Staat je goed!” schrijft Barbara Sloesen. Ook Eddy Zoey is fan: “Ziet er goed uit!” schrijft hij.

In de video bovenaan deze pagina zie je de knipbeurt van de filmster.