Sterren

Katja Schuurman helemaal klaar voor de bevalling

Katja Schuurman kan niet meer wachten tot ze haar kindje mag verwelkomen. Op Instagram deelt de presentatrice een aantal foto’s om haar gemoedstoestand op dit moment te laten zien.

Ze laat zien helemaal klaar te zijn met de heftige zwangerschap. “1) Hoe ik me voelde 2&3) Wat daarvan over is…”, schrijft ze bij een reeks foto’s. Op de eerste foto is Katja te zien, in design outfit en make-up, tijdens een professionele fotoshoot. Op de tweede foto zien we haar in bed liggen, uitgeput met haar tong uit haar mond.

Haar volgers proberen Katja een steuntje in de rug te geven. “Mooie foto Katja, je bent er bijna. Bijna je mooie meisje in jullie armen”, schrijft een volger. “Nog even volhouden lieve Katja. Succes met de laatste loodjes. Het is voor een mooi doel”, schrijft iemand anders.

Heftige zwangerschap

Het was geen gemakkelijke zwangerschap voor Katja. Voor de zwangerschap slikte Katja al medicijnen tegen haar angsten en dwanggedachten. Tijdens haar zwangerschap wilde ze daar mee stoppen, maar dat bleek toch niet mogelijk. “Ik slikte twee soorten medicijnen. Een daarvan is Depakine, maar dat mag echt niet als je zwanger wilt worden. Over het andere is niet veel bekend, maar er was ook geen contra-indicatie. Ja, liever slik je deze periode natuurlijk niks, maar dat bleek toch niet echt mogelijk”,  heeft de presentatrice openhartig verteld.

De 45-jarige presentatrice maakte in februari bekend dat zij en haar man Freek hun eerste kind samen verwachten. Die video is hierboven te zien! Katja heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer.