Sterren

Kijkers verbaasd om eigenwijze houding deelnemer Crisis In De Tent

In de laatste aflevering van Crisis In De Tent helpen helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal het Indonesische restaurant van ondernemers Femmy (57) en Harry (61).

Het stel is door de coronacrisis behoorlijk in de problemen gekomen. Er komen geen toeristen meer en ook hun Indonesische achterban komt niet meer. Ze lopen een heleboel omzet mis, ondanks het harde werken van Femmy. Ook Harry helpt naast zijn fulltime baan mee met Femmy. Wanneer Annemarie en Harry aan de slag gaan met de flinke klus is Harry het er niet altijd mee eens…

Het stel moet flinke veranderingen doorvoeren in de zaak, maar dat is moeilijker dan het klinkt. Kijkers weten niet wat ze zien en geven behoorlijk wat kritiek op Harry. “Ik zou dat vrouwtje zo’n dikke knuffel willen geven. Ze werkt zich kapot terwijl haar man er totaal niet achter staat voor de verbetering. Die twee moeten gaan scheiden”, oppert een Twitteraar. “Wat een figuren in #crisisindetent. Herman en Annemarie de hele tent verbouwen en vervolgens is er een eigenwijze eigenaar die alles weer terug brengt naar het oude. Kansloos! Hopelijk het faillissement voor hem”, schrijft een andere volger. 

Hieronder zijn nog andere Tweets te zien.