Sterren

MAFS-Ferry onthult relatiestatus na bijzondere beelden met José

Ferry en José leken dolgelukkig samen na hun deelname aan Married At First Sight. Toch kwam kort na de laatste uitzending het verdrietige nieuws dat het stel toch gescheiden bleek te zijn. Ferry plaatst regelmatig bijzondere foto’s en video’s met zijn ex-geliefde José en dat roept een heleboel vragen op.

Een van die video’s is bovenaan het artikel te zien. De twee genieten hierop samen van een dag op het strand en Ferry filmt zelfs de billen van José… Op Instagram plaatste Ferry onlangs ook een andere foto van hem en José en eerlijk is eerlijk, de twee lijken nog altijd dolgelukkig samen. “Even wat liefde halen bij mijn ex-vrouw”, schrijft hij bij de vrolijke zomerse foto. Ook post hij kiekjes dat hij samen met José een keuken aan het uitzoeken is. Geen enkele reden dus om niet te denken dat deze twee weer een relatie hebben.

Dit zorgt dan ook voor een heleboel speculaties, volgers kunnen hun geluk niet op: zouden de twee weer samen zijn?!  De ene na de andere reactie met die prangende vraag komt binnen in de reacties. Aan RTL Boulevard vertelt Ferry hoe het ècht zit: de twee hebben geen relatie maar gaan nog altijd als goede vrienden door het leven.

Foto: Videoland / RTL