Sterren

Paul Haenen gaat toch weer bijna dagelijks uitzenden

Paul Haenen gaat dinsdag op zijn eigen YouTube-kanaal Betty Asfalt TV van start met een nieuwe reeks van zijn Radio Oranje/Troost TV. De cabaretier maakt voortaan elke werkdag om 12.00 uur een uitzending van twee uur. Het eerste uur wordt ook uitgezonden op regionale omroep NH Media.

De cabaretier begon half maart met het verzorgen van dagelijkse programma’s vanuit zijn Betty Asfalt Complex om mensen in deze tijd van corona troost en moed in te spreken. Volgens Haenen krijgt hij vooral heel veel leuke reacties uit het buitenland. “Nederlanders in het buitenland zitten natuurlijk in dezelfde situatie als wij hier in Nederland”, legt hij uit. “Ze vinden het fijn om ook wat positieve geluiden uit hun eigen land te horen. Bovendien delen zij in onze uitzendingen heel graag hun persoonlijke verhalen.”

Veel cabaretiers, acteurs, zangers en schrijvers hebben inmiddels al meegedaan aan zijn initiatief, van Arjen Lubach tot Brigitte Kaandorp. Ook Linda de Mol en Shula Rijxman verschenen in de programma’s.