Sterren

Rafael van der Vaart kan eindelijk Damián in armen sluiten

Rafael van de Vaart heeft een heftige en emotionele periode achter de rug. Door het wereldwijd uitgebroken coronavirus kon hij al die tijd zijn zoon Damián niet zien…

Alle landen gingen de afgelopen tijd op slot, waardoor Rafael zijn zoon niet kon knuffelen. Doordat de oud-voetballer met zijn vriendin Estavana Polman en hun dochtertje Jesslynn in Denemarken wonen en moeder Sylvie met Damián in Hamburg, moest hij de afgelopen tijd zijn zoon missen. Gelukkig heeft deze hereniging tussen vader en zoon inmiddels plaatsgevonden.

Ook Estavana is door het dolle heen dat ze elkaar weer in hun armen hebben kunnen sluiten. “Elkaar even lekker vastpakken, is toch het fijnste wat er is”, aldus de handbalster. In een interview met Weekblad Privé vertelt ze openhartig over deze emotionele periode. “Het is natuurlijk niet makkelijk om je zoon voor zo’n lange tijd te missen. De band die ze hebben, is zo hecht. Natuurlijk kan je FaceTimen of elkaar bellen, maar iemand even lekker vastpakken, is toch het fijnste wat er is. Zeker als het om je kind gaat”, vertelt ze.

Deze periode ging Rafael daarom ook niet in de koude kleren zitten en hij was er flink van ontdaan. “Ik begrijp het ook wel, dat hij helemaal uit zijn hum was. Het duurde hem allemaal te lang. Ik zou er zelf ook niet aan moeten denken, als ik Jesslynn voor een lange tijd niet kan zien”.

Maar niet alleen vader Rafael keek enorm uit naar het moment dat hij Damián in zijn armen kon sluiten. Ook de tweejarige Jesslynn kon niet wachten om haar broer weer te zien. “Jes rende op haar grote broer af en vloog hem in de armen. Zo fijn om te zien, hoe ze met elkaar om gaan”.

Het gezin heeft drie weken volop van elkaar kunnen genieten voordat Damián weer terug ging naar zijn moeder Sylvie in Hamburg. Toch viel dit afscheid zwaar bij de oud-voetballer. “Niet alleen nu, dat blijft altijd moeilijk. Dat zijn momenten dat Raf en ik even moeten slikken. Zeker voor hem is het moeilijk als Damián weer weggaat. Niet alleen voor ons is het moeilijk, voor Damián is het ook niet makkelijk. Maar ik denk dat we het goed geregeld hebben met zijn moeder.”

View this post on Instagram

Back together 😍😍😍 #lockdownlove

A post shared by Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) on