Bron: The Royal Family / royal.ukDe Britse Queen Elizabeth viert dinsdag haar 94e verjaardag. Om dit te vieren heeft het Britse koningshuis een recept vrijgegeven van The Royal Pastry Chefs, de chefs die koken voor de royals!Heb je zin in een koninklijke lekkernij, dan kun je de volgende stappen volgen!Ingrediënten cakejes - (voor ongeveer 15) 15 g azijn 300 ml melk 50 ml plantaardige olie 60 g boter (gesmolten) 2 eieren 5 ml vanille-extract 250 g zelfrijzend bakmeel 75 cacaopoeder 300 g basterdsuiker 10 g bakpoeder 100 g witte chocoladesnippers cupcake-vormpjesIngrediënten Botercrème Topping: 90 g pure chocolade 100 g boter 125 g poedersuikerOptioneel: Royal icing, in plaats van botercrème: Icing, verkrijgbaar in de winkel Voeg kleurstof naar keuze toeZo maak je het: -Verwarm de oven voor op 150 ° C -Meng de bloem, suiker, cacaopoeder en bakpoeder in een mengkom -Klop de eieren in een aparte kom, met de vanille, gesmolten boter, olie, melk en azijn -Giet langzaam het natte mengsel beetje bij beetje in het droge mengsel -Zorg ervoor dat het beslag glad is zonder klontjes -Voeg tot slot de chocoladesnippers toe (alternatieven kunnen noten of gedroogd fruit zijn) -Leg de cupcake-vormpjes op een dienblad -Gebruik een metalen lepel om het mengsel gelijkmatig in de cupcake-vormpjes te verdelen -Bak ongeveer 15-18 minuten, haal uit de oven als het goudkleurig en stevig aanvoelt -Laat afkoelenWanneer je voor de botercrème-topping gaat: -Mix de suiker en de boter tot een luchtige smeuïge massa -Voeg toe aan de warme gesmolten chocolade -Als je een spuitzak bij de hand hebt, spuit je het glazuur op de bovenkant van cakes voor decoratie (gebruik anders een theelepel of een kleine spatel om te icen)Wanneer je voor de Royal icing gaat: -Als je versiert met royal icing, rol je het glazuur uit en snijd je het in ronde schijven -Leg het schijfje over de cupcake en vorm deze in de gewenste vorm Eetsmakelijk!