Sterren

Sylvie Meis flirt niet voordat ze de kerk uitgaat

In een Duits interview voor Lasst uns reden, Mädels! vertelt Sylvie openhartig over haar liefde voor haar verloofde Niclas Castello. De twee zijn smoorverliefd en Sylvie vertelt hoe de twee samen gekomen zijn!

“Hij heeft mij veroverd, op een klassieke manier”, vertelt Sylvie aan het YouTube-kanaal. “Goede mannen zijn eerlijk en spelen geen spelletjes.” Ook is ze openhartig over het vrijgezellen bestaan dat ze voor Niclas nog had. “Ik vind het een groot taboe voor vrouwen. Wij mogen niet openlijk genieten van het vrijgezellen bestaan. Daar word ik echt kwaad om. Waarom mogen mannen er wel van genieten, en vrouwen niet?”, vraagt Sylvie zich af. “Ik vind het heerlijk om single te zijn.”

Sylvie vindt het moeilijk dat mensen zo’n mening over haar vormen zonder het echte verhaal te kennen. “Ik heb me een beetje teveel laten leiden door mensen die zeggen, ja die is natuurlijk miljonair. Ze is alleen vanwege zijn geld bij hem. Nee, ik heb m’n eigen geld.” Sylvie’s vriendin Barbara wilde haar graag gelukkig zien en besloot haar en Niclas te koppelen. “Ze heeft ons naast elkaar gezet en de vonk sprong over. Ik heb niet gezoend tijdens het weekend in Venetië. We waren in de kerk en hij zei me: hoezo heb je me niet aangekeken? Ik zei: we zijn in het huis van God, ik kan toch niet met je flirten?! Een week later heeft hij me meegenomen naar Parijs. Daar hadden we onze eerste officiële date.”

Bruiloft
Nog deze zomer zal Sylvie Meis in het Italiaanse Florence volmondig ‘Ja’ zeggen tegen haar Niclas. Maar hoe gaat haar bruiloft eruit zien met al die coronamaatregelen in Italië? Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) hebben dat vanwege de coronacrisis moeten verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de 42-jarige presentatrice aan het Duitse Gala. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” De bruiloft duurt maar liefst vier dagen.