Sterren

Tim Douwsma onthult: 'Mijn vriendin zag me niet staan'

Tim Douwsma doet in de nieuwste editie van 100% NL Magazine een boekje open over zijn relatie met Elske. De twee zijn al een flinke tijd samen maar dat ging niet vanzelf.

Tim ontmoette Elske toen hij zestien was. “Maar toen zag ze me niet staan. Ik hoor haar nu heel hard lachen in de badkamer! Ze liep van de trap af op het CIOS in Heerenveen en ik was verliefd. Ze had zelf nog een beetje verkering en heeft me een beetje laten zitten.”

Gelukkig verwaterde het contact niet en hebben de twee veertien (!) jaar later alsnog een relatie gekregen. “We hebben in al die jaren altijd contact gehouden. Op en af. Vrienden van mij in Friesland zeiden altijd: ‘Tim, dat is haar!’ Ik zei: ‘Eerst zien, dan geloven’. En toen heeft zij héél erg hard haar best gedaan. Ze moet nu weer heel hard lachen! Het is heel bijzonder als je elkaar vanaf je zestiende kent en veertien jaar later denkt: jeetjemina, het is er nog steeds. Dat heeft zo moeten zijn, daar geloof ik wel in.”

Dez

De twee hebben samen een kindje: Dez. Tim vertelt dat hij meteen wist dat Elske de moeder van zijn kinderen zou worden. “Absoluut. Ook toen ik alleen was realiseerde ik mij: het moet wel heel diep gaan met de vrouw met wie ik echt samen wil zijn. Zo diep dat ik denk: zij mag de moeder worden van mijn kinderen. Dat voelde ik heel sterk met Elske. Het geeft heel veel stabiliteit en rust.”  Tim is nog altijd in de wolken met zijn kindje. Toen Dez net geboren was sprak Shownieuws met Tim. Dat is te zien in de bovenstaande video.