Sterren

Waylon verbaast zich over dochtertje Teddy

Waylon kan haast niet geloven hoe snel zijn dochtertje Teddy groeit. Op Instagram deelt hij een schattige foto van zijn jongste kind.

“Kan wel janken… Kind, doe is ff rustig met groot worden!”, schrijft hij bij de foto van Teddy die in de ene hand een hond vast heeft en in de andere hand haar moeder Bibi Breijman. De volgers van Waylon snappen zijn emotie helemaal: “Ik (her)ken het gevoel! Maar ze blijven lief, ook al ze groter groeien. Enjoy!”, schrijft een van zijn volgers. “Aaah dat snap ik wel. Echt lief”, luidt een van de andere reacties.

Teddy is geboren in 2018 en Bibi Breijman maakt er geen geheim van dat ze graag een groot gezin wil. Meer hierover zie je in de bovenstaande video!

Bibi en Teddy maken er het beste van

Bibi Breijman en dochtertje Teddy maken er het beste van in deze crisistijd. Op Instagram deelt de YouTuber een lieve video waarin zij én Teddy de heupen flink los gooien.

“Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag”, schrijft Bibi op Instagram. In de video is te zien hoe Bibi los gaat op vrolijke nummers en ook dochter Teddy lijkt van de muziek te genieten.