Sterren

Yolanthe raakt gevoelige snaar volgers

Yolanthe Cabau deelt vrijdag een ontroerende tekst op haar Instagram. Al snel zijn haar volgers diep geraakt met de prachtige quote…

“Heb je een zware dag? Plaats je hand op jouw hart. Voel je dat? Dat heet nou een doel. Je leeft voor een leven. Geef niet op”, valt er in de ontroerende tekst van de actrice te lezen.

En met dit bericht raakt ze een gevoelige snaar bij veel van haar volgers. Het tekstje krijgt al snel veel likes en reacties. “Wekelijks gedaan en even een moment van reflectie. Thx. Kan weer door”, reageert een volger. Een ander begint diepe respect te krijgen voor de actrice. “Ik moet zeggen dat je me vroeger zo oppervlakkig leek op tv. Het is sinds ik je op Instagram volg dat ik denk jeetje er zit echt meer achter dat mooie koppie. Ik vind je echt een fijn persoon. Betrokken en begaan. Je spreekt je uit over al het leed in de wereld en zet je daar ook voor in. Mooi ben je!”.

Loodzware tijd
Yolanthe gaat momenteel door een loodzware tijd.  Haar geliefde tante Hansje (75) is afgelopen week overleden. Woensdag was er een emotionele uitvaart door de grachten van Amsterdam, zoals in de video hierboven is te zien.  Aan de kade wordt prachtig gezongen voor de boot, zo is te zien op de beelden die Yolanthe deelt. Iedereen staat netjes op 1,5 meter afstand van elkaar. Een bijzonder afscheid dus voor de geliefde Hansje.

Wesley voorgoed uit het leven van Yolanthe?
Zaterdag plaatst de familie hun rouwadvertentie in De Telegraaf, maar opvallend is hier dat Wesley Sneijder compleet ontbreekt op de aankondiging. Deze is door al haar broers en zussen, partners en kinderen ondertekend, behalve Yolanthe. Zij staat er alleen vermeld met haar zoontje Xess Xava en de naam Wesley Sneijder ontbreekt volledig.

In maart 2019 maakten Wesley Sneijder en Yolanthe bekend uit elkaar te gaan. Wesley kwam hier later zelf echter op terug door te zeggen dat hij en Yolanthe ‘nog niet gescheiden’ waren.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on