Sterren

Yolanthe werkt zichzelf flink in het zweet

Yolanthe laat op haar Instagram zien hoe hard ze werkt voor haar figuur. De brunette deelt een reeks foto’s waarop ze zichzelf flink in het zweet werkt.

“Ik krijg altijd veel vragen over mijn work-out routine. In de Grazia van deze maand deel ik een aantal van mijn oefeningen met jou. Ik hoop dat jullie geïnspireerd zullen raken”, schrijft ze bij het album met sportieve foto’s van haarzelf. “Power vrouw…. Je bent super mooi”, vindt iemand in de reacties.

Yolanthes trainer is erg enthousiast over haar, zo vertelt hij in de Grazia: “In alles wat Yolanthe onderneemt en presteert zie je haar professionele instelling en wilskracht terug. Dat geldt ook voor de wijze waarop zij aandacht besteedt aan het onderhouden van haar gezondheid. Yolanthe’s 6 week training program bestaat uit een flink aantal basisoefeningen die steevast terugkomen in de trainingsprogramma’s waarmee ze gedurende het jaar haar lijf in shape houdt. Afhankelijk van haar werk- en reisschema en van welke spiergroepen extra aandacht nodig hebben in aanloop naar een shoot of opnamedagen, stel ik de programma’s zo efficiënt en effectief mogelijk voor haar samen.”

Xess Xava

Yolanthe maakt niet alleen indruk op haar volgers met haar work-out foto’s, maar ook met de video’s van haar zoontje Xess Xava. Op haar social media plaatst Yolanthe een filmpje van Xess Xava, die in Los Angeles speelt met een bal en een hond. “Wat hou ik toch veel van jou, mijn kleine binkie”, schrijft de presentatrice bij de video. Ze krijgt enorm veel reacties op het prachtige kapsel van de kleine Xess. De beelden kun je hieronder bekijken.