Sterren

Zo ziet 'Terror Jaap' er nu uit!

‘Terror’ Jaap Amesz is misschien wel de meest opzienbarende Nederlandse realityster van de afgelopen twintig jaar. Met zijn krankzinnige acties in De Gouden Kooi maakte hij zichzelf onsterfelijk bij de kijkers. Maar hoe is het nu met hem en hoe ziet hij eruit?

Jaap zat van februari 2007 tot en met mei 2008 in De Gouden Kooi. In een bloedstollende finale met Brian, Amanda en Huub werd hij uiteindelijk zelfs tot winnaar verkozen. Jaap cashte €1.351.000,- en rekende zichzelf rijk.

Er bleef echter niet veel van dit kapitaal over. Jaap stak zijn ‘zuurverdiende’ centen in de DSB Bank, maar die ging in 2009 failliet. In de jaren erna was Jaap af en toe nog te zien op televisie, bijvoorbeeld door een spraakmakend interview met Joran van der Sloot. Later deed hij ook nog mee aan Sterren Springen en waagde hij zelfs een sprong van tien meter hoogte.

Nu

Maar nu dan? Er is maar weinig bekend over Jaap anno 2020. Drie jaar geleden was zijn baantje in ieder geval nog coaching op het gebied van ‘neuro-linguïstisch programmeren’.

Hij is niet erg actief op social media, maar hieronder zijn twee foto’s van Jaap te zien die in de afgelopen twee jaar online zijn verschenen.