Sterren

Zoontje Monique Smit steunt iedereen die weer mag werken

Het 10 maanden oude zoontje van Monique Smit steekt iedereen, die vanaf vandaag weer aan het werk mag, een hart onder de riem. De zangeres deelt een schattig plaatje van zoontje Luca op haar Instagram.

Haar baby steekt op de foto zijn duim op. “Voor alle branches die vanaf vandaag weer aan de slag mogen, namens Luca; zet hem op!”, schrijft Monique onder het zoete kiekje.

Monique en vriend Martijn Mollenman hebben twee zoontjes; Noah (4) en Luca (10 maanden). Begin vorig jaar maakte ze haar zwangerschap  op originele wijze bekend. Ze deed dit door op het einde van haar videoclip Gebarentaal te wijzen naar haar ‘zwangere buik’.

Goed met kinderen

Dat Monique goed is met kinderen merkten we aan begin van de coronacrisis al. Ze deelde namelijk de ultieme tip om kleine kinderen te laten zien waarom je juist nu heel goed je handen moet wassen.

Op Instagram deelt de zangeres een schattige video waarin ze haar vierjarige zoontje Noah showt wat er gebeurt als je goed je handen met zeep wast. De video, die hierboven te bekijken is, is niet alleen heel duidelijk voor kleine kindjes, ook is het een leuke manier van leren.