Sterren

Hierom is Fred van Leer 'intens verdrietig'

Fred van Leer moet helaas zijn fans teleurstellen: zijn grootse verjaardagsfeest schuift een jaar op vanwege de coronacrisis.

Op Instagram laat hij in een filmpje (zie video hierboven) weten ‘intens verdrietig’ te zijn en schrijft in een uitgebreide post: “Lieve allemaal, tegen dit slecht-nieuws-bericht zie ik al een lange tijd op. Een bericht dat ik liever niet deel, maar het moet. Dus hierbij: Fred & Friends in Ahoy, kan dit jaar niet doorgaan. Vanwege het coronavirus. Een moeilijk besluit, dat we vanwege de veiligheid moeten nemen. Ik heb ook goed nieuws over Fred & Friends: we kunnen het feest verplaatsen naar 17 en 18 september 2021 in Ahoy. Precies een jaar later. Dan word ik 45 en vier dat natuurlijk graag met jullie. Binnenkort ontvangen jullie een mail (…) met alle verdere details. Fijne dag en liefs.”

Hiermee schept Fred duidelijkheid voor alle bezoekers en andere betrokkenen. Door de coronacrisis mogen er in Nederland voorlopig geen grote evenementen worden georganiseerd. Het verjaardagsfeestje van Fred in Ahoy viel binnen deze categorie.

De taart zou op 18 september 2020 44 kaarsjes bevatten. De taart die een jaar later wordt geserveerd, zal er nu 45 bevatten, belooft de stylist.

Kaarten voor de shows in 2020 blijven geldig voor de 2021-editie. Er zijn nog enkele tickets over voor het feest.