Sterren

Tino Martin in duet met zijn grote vriend Quido

In de bovenstaande video kun je het prachtige nieuwe duet van Tino Martin en Quido van de Graaf bekijken. De twee klikken niet alleen op muzikaal vlak, maar zijn ook privé erg goed bevriend.

Zondag maakte Tino al bekend dat Quido de gelukkige was met wie de zanger zijn nieuwe duet opnam. Tino is dolblij met de samenwerking, vertelt hij eerder aan Shownieuws. Hij heeft al een flinke hit te pakken met Gordon en mocht na maanden ook eindelijk weer het podium op. Quido en Tino zijn al lang bevriend, en Tino vindt het te gek om de zanger een podium te kunnen geven.

Quido kennen we uit het programma The Voice, hij zat in het team van Lil’Kleine, die ook lovend over de zanger is. Winnen deed ‘ie helaas niet, maar gelukkig heeft hij nu wel een duet met Tino Martin te pakken. De twee zingen een nummer van Willeke Alberti en André van Duin: Vrienden Blijven Doen We Altijd. Het nummer is opgenomen in een unieke locatie: in het casino in Amsterdam. Je kunt je prachtige beelden hierboven bekijken.

Gordon

Het duet met Gordon is nog altijd een groot succes. De keuze om met Gordon in zee te gaan blijkt een goede keuze, de single, Als Alles Wat Je Zegt Echt Waar Zou Zijn staat binnen twee dagen in de iTunes Top 5 van meest gedownloade nummers.