Sterren

Ali B vraagt John de Mol het hemd van het lijf

Maandag is er een bijzondere video van Ali B verschenen. Hij vraagt hierin John de Mol het hemd van het lijf en laat ook weten dat hij zijn allergrootste voorbeeld is.

“Ik geloof in afkijken”, begint Ali B zijn bericht. “Kies iemand die je bewondert en bestudeer heel precies wat die persoon doet. Dat noemen ze modelleren. Ik doe dat bijvoorbeeld met John de Mol. Die man is mijn rolemodel. Zoveel succes gehad. Ik weet zeker dat wij allemaal van ‘m kunnen leren. Dit ga ik vragen: wat heb je gedaan om dit te bereiken? Van welke fouten heb je het meest geleerd? Wat kunnen wij nu doen als mensen zonder miljard euro om óók zo hard te groeien? Dat ga ik vragen en leren. Heb jij ook een vraag aan John? Let me know!”

De vragen stromen vervolgens binnen. De volgers van Ali willen blijkbaar enorm veel weten van John. “Wat is John zijn ochtendritueel?”, vraagt iemand zichzelf af. “Wie bewondert John zelf?”, vraagt een ander. Binnenkort zal Ali dus met een nieuwe video komen met daarin de antwoorden op onder andere deze vragen. De video waarin Ali B John uitnodigt, is hierboven te bekijken!