Sterren

André Hazes showt enorme transformatie

Bas Smit is zwaar onder de indruk van het lichaam van zijn grote vriend André Hazes. De zanger heeft tijdens de coronacrisis niet stilgezeten en een enorme transformatie doorgemaakt.

Op de video, die hierboven te zien is, showt André trots zijn spierballen. Volgens Bas is dat nog niet eens alles: “In het echt nog breder dan het op beeld lijkt”, schrijft hij bij de video. André werkt hard aan zijn lichaam en doet daar veel moeite voor. Hij onthulde eerder deze week wat er op zijn menu staat. Maandenlang schuift André het volgende menu ‘s avonds naar binnen: 400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappels. “Al twee maanden. Elke avond. Hoi hè.”, schrijft hij bij de foto van het bord met eten. Na een lange werkdag nog bedenken wat er vandaag toch weer op het menu staat, is in huize Hazes in ieder geval niet aan de orde!

De zanger liet al eerder zijn afgetrainde lichaam zien… Hij vertelde eerder al dat hij verschrikkelijk veel traint en een strak schema hanteert. “Ik heb nu regelmaat. Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week.”