Sterren

Dinand Woesthoff heeft emotioneel bericht voor zoon

Een bijzondere dag voor Dinand Woesthoff en zijn gezin. De oudste zoon van Dinand, Dean, is vandaag 17 jaar geworden. Dinand besluit hem daarom eens flink in het zonnetje te zetten.

“Happy Birthday Dean. Kijk naar jezelf. Zie je het ook? Voel jezelf. Voel je het ook? Je bent er bijna klaar voor. Je sprong uit het nest. 17 jaar vandaag. Pracht gast ben je. Blijf je nog even? Ik hoop het zo”, schrijft hij bij een foto van hemzelf en zijn bijna volwassen zoon. Dean is het kind dat Dinand kreeg samen met Guusje Nederhorst. Guusje overleed slechts een paar maanden na Deans geboorte aan borstkanker. De verjaardag van Dean zal dus altijd een emotionele gebeurtenis zijn voor het gezin.

Dinand is inmiddels al jaren samen met Lucy en zij beschouwt de 17-jarige dan ook als haar eigen zoon. ‘Wat een prachtige ziel en ongelooflijk knappe jongeman’, schrijft Lucy over Dean in haar bericht op Instagram. ‘We weten allemaal dat je looks nog het minst interessante aan je is. Ik ben trots je mijn zoon te noemen’, schrijft ze op Instagram.

Dinand laat de laatste tijd steeds vaker van zich horen. Na zes jaar radiostilte bracht Dinand Woesthoff onlangs zijn tweede single uit. Ronald Molendijk ging bij de voormalig Kane-zanger langs, dat is te zien in de bovenstaande video.