Ronnie Flex deelt smelt-video dochtertje

Ronnie Flex deelt een heerlijke video van zijn 1 jaar oude dochtertje Nori. Je kunt wel zien dat ze de muzikale genen van papa en mama heeft geërfd!

In de schattige video is te zien hoe Ronnie samen met zijn dochter naar hip hop-muziek aan het luisteren is. Hij doet een dansje voor haar en ze doet het vrijwel meteen na. Net als Ronnie kan ook de kleine Nori er goed om lachen. In het volgende filmpje is te zien hoe Ronnie zijn dochter in de armen heeft en doorgaat met dansen. Je ziet Nori zichtbaar genieten van het onderonsje met haar vader.

Ook mama DJ Wef vindt het leuk om Ronnie zo met haar dochter bezig te zien: “hahahahahaha nori the trapper”, zet ze als reactie onder de video’s. Nori stond eerder deze dag nog op een prachtige foto met haar moeder.

In oktober 2018 maakte Ronnie geheel onverwacht bekend vader te worden, slechts 2 maanden voor de bevalling. Wie de moeder van het kindje is wilde hij het liefst geheim houden, maar na aanhoudende speculaties maakte hij bekend dat het Dj Wef de babymama is.