Sterren

Wesly Bronkhorst krijgt een kindje

Geweldig nieuws voor zanger Wesly Bronkhorst en zijn vriendin Claudia: ze krijgen een kindje!

Dat meldt Wesly aan Shownieuws. In de bovenstaande video zie je hoe Wesly het geweldige nieuws bekendmaakt. “Lieve mensen, na een lange periode met z’n allen in deze crisis te hebben verkeerd, hebben wij fantastisch mooi nieuws. Een tipje van de sluier gaan wij jullie alvast geven. Het lijkt nu net alsof wij gaan trouwen, maar nee we hebben veel groter nieuws. We zijn in blijde verwachting!”

Op de video lijkt het inderdaad net alsof het stel gaat trouwen, maar die setting is een knipoog naar een nieuw nummer van Wesly dat eraan zit te komen. Claudia is nu drie maanden in verwachting dus de baby zal nog even op zich laten wachten. Wesly heeft al een dochter uit een eerder huwelijk: Beau. Op de video lijkt ook dochter Beau dolgelukkig met het nieuws. Zij kust de buik van Claudia nadat haar vader Wesly het nieuws vertelt. Of Wesly nog een dochter krijgt is nog even afwachten, maandag weet het stel wat het geslacht van het kindje is.

Begin maart vertelde Wesly aan Shownieuws dat hij tot over zijn oren verliefd is. De twee hebben elkaar op de werkvloer ontmoet en na maar liefst acht jaar is de vonk over gesprongen. “Zij werkt ook in de entertainmentindustrie. Ze heeft een fantastisch evenementenbureau en daar heb ik heel veel voor gewerkt (…) We zijn altijd goed bevriend geweest en we lachen en hebben het altijd naar ons zin met elkaar.”