Sterren

Yolanthe en Xess Xava hebben grootste lol in de sportschool

Yolanthe heeft samen met zoontje Xess Xava de tijd van haar leven in de sportschool. Yolanthe sport dagelijks om haar goede figuur te behouden, maar woensdag maakte ze het extra leuk.

Te zien is hoe Xess nog wat extra gewicht toevoegt aan de zware training van zijn moeder. Hij gaat namelijk op de gewichten zitten, voor Yolanthe leuk, want zij heeft plotseling een veel leuker uitzicht dan de betonnen blokken die ze normaal voort moet duwen. Maar ook voor Xess blijkt het een leuke attractie. Hij gilt het uit van plezier wanneer hij de lucht in gaat door de benen van zijn moeder.

Heftig schema

De actrice volgt op dit moment een heftig schema. Dinsdag viel ze in slaap op de set van Just Say Yes. Zo is te zien dat ze naast dat ze aan het acteren is, ook tussendoor nog even een heftige work-out doet. Niet gek dus dat er tussendoor geslapen moeten worden. Terwijl Yolanthe in de make-up zit, valt ze in slaap. Haar collega’s kunnen het niet laten om haar al knikkebollend te filmen. Gelukkig kan Yolanthe er zelf ook hard om lachen en deelt ze de video ook op haar eigen Instagram. Het hilarische tafereel is hier te zien.