Lifestyle

DIT is de luxe EOTB-villa en zoveel kost je dat per nacht…

Ben jij elke zondagavond niet alleen aan het wegzwijmelen bij de dames en heren van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars, maar ook van die prachtige villa? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt ‘m samen met al je vrienden huren in het zonnige Thailand.

Villa Monsoon is de naam van dit prachtige paleis op het Thaise eiland Ko Samui. Dat het een buitenzwembad met uitzicht op zee heeft, is inmiddels algemeen bekend. Maar de luxe villa beschikt ook over een tennisbaan, een mega keuken en een gratis luchthavenshuttle-dienst. En mocht je je afvragen hoe al die troep na al die nachten doorfeesten weer zo snel is opgeruimd? Er is een dagelijkse schoonmaakdienst beschikbaar!

Mocht je je zinnen voor volgende zomer op dit pareltje gezet hebben, dan kost het je ook wat. Voor een week betaal je ruim 6.800 euro. Maar als jij nog elf vrienden weet mee te sprokkelen, kost het je nog zo’n 81 euro per nacht. En met ruim 1000 vierkante meter oppervlakte, weet elk stelletje wel een eigen hoekje te vinden…

Of de villa er overigens nog hetzelfde uitziet als op Ex on the Beach, is nog maar de vraag. Vorige week was te zien hoe Yasmine en Rowan in een heftige ruzie belandde, en dat zette gelijk het hele huis op stelten!

Foto’s: Booking.com