Sterren

Dave en Honoria houden het niet meer in seksshop

Dave Roelvink en zijn stiefmoeder Honoria worden wel heel giechelig als ze in een magazijn staan vol met seksspeeltjes. Ze kijken hun ogen uit en zien de meest bizarre dingen. Dave: “Dit is een kut in een zaklamp!”

Voor hun nieuwe realityprogramma De Roelvinkjes passen op de winkel, gaat de familie Roelvink wel in een heel bijzondere ‘winkel’ werken. Ze passen namelijk op de Casa Rosso, een erotisch theater op de Amsterdamse Wallen. Naast het runnen van deze winkel, moeten ze ook een museum met seksshop draaiende houden.

Dave en Honoria krijgen als taak om de seksshop aan te vullen met nieuwe speeltjes. Ze lopen met een karretje naar het magazijn toe en komen daar de meest bizarre dingen tegen, zoals een pocket pussy. “Het lijkt wel een zaklantaarn”, zegt Honoria. De twee worden nieuwsgierig en kunnen het niet laten om even te voelen hoe het speeltje van binnen aan voelt. “Waarom heb je nou altijd met zulke dingen dat het je aan het lachen brengt?”, vraagt Honoria zich lachend af. Dave: “Vind je het gek?! Dit is een kut in een zaklantaarn!”, waarna ze in lachen uitbarsten.

Maar ook broer Donny beleeft in deze bijzondere aflevering een wel heel ongemakkelijk moment. Hij heeft het schaamrood op de kaken staan als hij in het sekstheater wordt overdonderd door een lapdance van een knappe brunette.

Op Twitter zijn de kijkers wel te spreken over deze hilarische aflevering van de Roelvinkjes.