Film & TV

Televizier-Ring Gala lanceert met NikkieTutorials nieuwe prijs

Op het Gouden Televisier-Ring Gala wordt vanaf dit jaar ook de onlinevideoserie in het zonnetje gezet. Vooraan kan het publiek stemmen om de beste onlinevideoserie met de nieuwe prijs te bekronen. YouTube-ster Nikkie de Jager aka NikkieTutorials is de ambassadeur van de Televizier-Ster: Online-videoserieprijs.

Nikkie, die zelf 12 miljoen volgers heeft, zegt in een reactie “heel blij te zijn dat content-creators in Nederland met deze prijs erkenning krijgen voor datgene waar ze zo hard aan werken en waar zoveel kijkers plezier aan beleven. De award geeft deze makers die extra glow waar ik zo van hou, dus stemmen allemaal”.

De Televizier-Ster: Online-videoserie is de tweede nieuwe prijs in twee jaar tijd die wordt geïntroduceerd. Vorig jaar kwam de organisatie al met de Digital Impact Award voor het televisieprogramma dat ook online goed scoort. Deze prijs ging naar het programma Wie is de mol?

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt in oktober plaats in AFAS Live in Amsterdam. Vorig jaar ging de felbegeerde ring naar Beau Five Days Inside.