Muziek

Opnieuw grote zorgen om gezondheid Schlager-koning

De schrik zit er goed in bij fans van Schlager-koning Costa Cordalis. De held van het Duitse levenslied kwakkelt al geruime tijd met zijn gezondheid en de vrees is dan ook dat zijn gezondheid er niet beter, maar eerder slechter op wordt.

Schoondochter Daniela Katzenberger zegt tegen de Duitse krant Bild: “Het gaat goed met hem, maar natuurlijk heeft hij tijd nodig, om bij te komen en te recupereren van de tijd in het ziekenhuis.” Je zou denken: goed nieuws, maar volgens Bild zorgt dit bericht juist voor grotere zorgen bij de Costa-fans.

Want Cordalis is, zo valt te zien op Instagram, weer opgenomen in het ziekenhuis. Katzenberger verklaart: “Lange tijd was niet duidelijk hoe nu verder. Nu is echter duidelijk dat hij het gaat redden. Vandaag wilde hij spaghetti bolognese eten en chocolade en dat hebben we hem gebracht. De artsen hebben goed voor hem gezorgd en dus schalt Anita alweer goed hard door het ziekenhuis.”

Eind februari werd Cordalis meerdere weken opgenomen in een privékliniek in Palma. Eind maart mocht hij naar huis, maar Costa was danig verzwakt. Hij verliet de kliniek dan ook in een rolstoel. Destijds zei Daniela: “Het was zeker geen gemakkelijke periode. Costa had teveel water in zijn lichaam. We zijn vaak op bezoek gegaan en daar putte hij kracht uit.”

View this post on Instagram

#familyfirst ❤️

A post shared by Daniela Katzenberger (@danielakatzenberger) on