Sterren

FOTO'S: Simon en Annemarie vieren huwelijksdag

Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie hebben iets heel bijzonders te vieren. Zondag, precies zeven jaar geleden, trouwden ze in een prachtig bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Op zijn Instagram deelt Simon een mooie collage van die dag.

“7 jaar… ❤”, schrijft de dolgelukkige zanger bij zijn zelfgemaakte kiekje.

Toch was het zondag niet helemaal de dag waarop het stel exact zeven jaar geleden in het huwelijksbootje stapte… Vorige maand legde Annemarie het hele verhaal rondom haar huwelijk uit op haar Instagram. “Op de dag af zeven jaar geleden besloten Simon en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. De échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid.”

Het probleem was alleen dat er op dat landgoed niet officieel getrouwd mocht worden. Daarom besloot het koppel om de formaliteit eerder plaats te laten vinden. Annemarie: “En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen, zwagers en mijn opa & oma. Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen.”

Maar toen werden Simon en Annemarie gespot terwijl ze over het terras liepen. “Tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: ‘je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd’. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid”, vertelde Annemarie.

Voor Simon en Annemarie blijft 12 mei 2012 hun bijzondere dag. En dé dag om elk jaar opnieuw te vieren, natuurlijk!

View this post on Instagram

Op de dag af zeven jaar geleden besloten @simonkeizer en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. DE échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma. @keestolofficial was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen. We werden ‘gespot’ en tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: “je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd”. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid. ’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot. Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering. #fckthesevenyearitch #love #mijngodwatdedendiehakkenpijn

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer) on

https://www.instagram.com/p/BwNBSOzhJBwB8XleDl1jsgL6aI1ptR6e6ruQg00/

https://www.instagram.com/p/Bu86hk6BsLqkqiV6jDATAPi4jOEqW-DO7zejdk0/