Royalty

Hiermee gaat prinses Alexia viral

Prinses Alexia gaat viral! Ze heeft sinds een tijdje TikTok ontdekt en danst en playbackt er met vriendinnen op los.

Er zijn verschillende video’s opgedoken waarin de 14-jarige te zien is. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een socialmedia-account van een royal openlijk toegankelijk is.

Onze koningshuisdeskundige Sandra Schuurhof vertelt in de video hierboven over deze filmpjes van Alexia.

Openhartig

Prinses Alexia trok op Koningsdag ook alle aandacht naar zich toe. In een online-vraag- en antwoordsessie van YouTuber Enzo Knol was ze bijzonder openhartig over haar opvoeding. “Ik vind, gezien het werk wat mijn moeder altijd doet, dat ze het heel goed doet”, begon de 14-jarige prinses. “Ze moet heel veel tijd besteden aan haar baan natuurlijk maar ze is er altijd en zo niet dan zijn er altijd weer dingen die we samen kunnen doen. Ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door en wij allemaal. Ik vind mijn ouders echt heel goede ouders”, zo zei Alexia spontaan. Máxima reageerde daar enthousiast op: “Dit was niet scripted.”

“Soms is er natuurlijk wel een beetje stress”, vervolgde ze. “Maar ik denk dat bij alle ouders dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen maar over het algemeen is het heel gezellig hier.” Dat kon Máxima beamen: “We kunnen heel erg met elkaar lachen.”