Royalty

UPDATE: Wat is er met Marc van der Linden aan de hand?

Het is de laatste tijd mysterieus stil rondom royaltydeskundige Marc van der Linden (50). Normaal gesproken bespreekt hij altijd de laatste koninklijke nieuwtjes bij RTL Boulevard, maar afgelopen week lijkt hij te zijn ingewisseld voor Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten.

UPDATE: RTL heeft in een reactie aan Shownieuws laten weten dat Marc inderdaad is opgenomen in het ziekenhuis, en dat hij daarom niet aanwezig kon zijn bij RTL Boulevard. Verder is hij nog steeds royaltydeskundige bij het programma en is Justine Marcella, naast Marc, toegevoegd aan het team.

Opvallend is ook de locatie die Marc deze week op zijn Twitteraccount deelde: Het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Amsterdam. Veel volgers reageren daarop bezorgd: “Er zijn betere plekken op de wereld. Beterschap”, “Gaat ‘ie goed Marc?”, “Wat is er Marc?” en “Hopelijk geen grote problemen?”, wordt er onder andere geschreven.

De koningshuis-expert is ook actief op social media, maar op Instagram heeft hij al langere tijd niks meer gepost. En ook bij zijn laatste foto, op 29 juni, deelde hij gezondheidsklachten: gezwollen oogleden door een hooikoorts-allergie. Zijn laatste post dáárvoor is alweer van eind mei.