Sterren

Binnenkijken: DJ Sander van Doorn zet prachtig Amsterdams appartement te koop

DJ Sander van Doorn en zijn vrouw Marjolein hebben hun prachtige appartement in de Amsterdamse Jordaan te koop gezet en verhuizen naar Blaricum.

“Sander heeft genoten van zijn tijd in Amsterdam en heeft hier een aantal jaren met veel plezier gewoond. Met een baby op komst hebben Sander en zijn vrouw Marjolein toch besloten het stadsleven op te zeggen en te verhuizen naar het mooie en rustige Blaricum, waar ruimte en een grote tuin de uitgangspunten zijn. Het ging allemaal wat sneller dan verwacht, maar toen zij hét droomhuis tegen het lijf liepen, konden zij niet anders dan er meteen voor gaan. Het baby-proof huis mét tuin is gekocht en ze kunnen niet wachten in te trekken. Dat houdt wel in dat zij afscheid gaan nemen van het fijne huis in de bruisende stad Amsterdam”, aldus zijn manager aan Shownieuws.

Het recent gerenoveerde loft appartement van 214 m2 is verdeeld over twee woonlagen en gelegen in een prachtig Rijksmonument midden in de bruisende Jordaan. Op de foto’s is ook nog de babykamer te zien die Sander en zijn vrouw voor ogen hadden.