Sterren

'André Hazes en Nikkie Plessen hebben het erg gezellig'

André Hazes zou zoenend zijn gespot met Nikkie Plessen. Dit meldt weekblad Story, die een naar eigen zeggen uiterst betrouwbare ooggetuige heeft gesproken. Volgens André Hazes is er echter niets van waar!

De zanger en de modevrouw waren samen op een feestje in de Amsterdamse club Palladium. Foto’s hiervan heeft iedereen op social media kunnen zien. De ooggetuige vertelt aan de Story: ”Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…” Het management van André Hazes laat aan Shownieuws weten dat er niets klopt van het verhaal. ”Er is niets van waar,” zegt manager Sjoerd Bodewes tegen Shownieuws. ”Ze zijn alleen hele goede vrienden. Ze hebben absoluut niet gezoend.”

View this post on Instagram

????????????

A post shared by andre hazes jr fan acc ???????????? (@andre_hazes_jr_25) on

Nikkie reageert bij Story ook ontkennend en zegt: ”We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen. We waren met iedereen aan het stappen. En het was heel gezellig. Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch? We hebben gedanst, alles erop en eraan. Een topavond! Dat dit er dan weer van gemaakt wordt, maakt het wel lastig om leuk uit te gaan…”

André Hazes is al een tijdje gelukkig met Monique, met wie hij samen zoontje André Jr. heeft, die nu al net zo muzikaal als zijn vader is. Ook Nikkie Plessen heeft een thuisfront, zij is al meer dan zestien jaar samen met Ruben Bontekoe. Zij hebben twee kinderen: dochter Jolie (9) en zoontje Alain (4).