Sterren

Annemarie Keizer in zevende hemel dankzij Simon

Annemarie Keizer kan haar geluk niet op dankzij haar man Simon. De zanger is namelijk na twee weken teruggekeerd bij zijn grote liefde en de reünie maakt haar de gelukkigste vrouw op aarde!

”Yesssss he’s back! Blij!!” schrijft Annemarie bij twee superlieve foto’s van het stelletje. In de hashtags voegt ze daaraan toe: ”wanneer twee weken als maanden voelt”, ”herenigd” en ”blijblijblij”. Onder andere Jada Borsato schrijft in de reacties de foto’s lief te vinden. Waarom Simon twee weken weg was, is nog niet bekend.

Ook veel andere volgers van Annemarie en Simon smelten bij het zien van de foto’s. ”Wat schattig Simon en Annemarie!” schrijft iemand bijvoorbeeld. ”Aaahh wat een lieve, oprechte lach!” schrijft iemand anders. Een ander schrijft precies te weten wat Annemarie voelt: ”Ooooh 2 weken is ook wel echt lang. Moet er niet aan denken mijn lief zo lang te moeten missen.”

Simon en Annemarie zijn inmiddels alweer zeven jaar getrouwd. In mei vierden ze dit feit nog op Instagram met een mooie collage van de prachtige dag op een landgoed in Velsen-Zuid.