Sterren

Bekende vrienden steken Monique hart onder de riem na liefdesbreuk

Verschillende BN’ers hebben gereageerd op de liefdesbreuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. Dinsdagmiddag verscheen Monique weer voor het eerst in het openbaar, en enkele BN’ers steken haar nu een hart onder de riem.

Zo vertelt presentatrice Quinty Trustfull: “Ik denk dat het juist hartstikke goed is, dat ze hier wel is. Gewoon onder de mensen. Hoe verdrietig de situatie ook is, het leven gaat ook door.” In de video hierboven zijn ook de reacties van onder andere Bas Smit en Connie Witteman te zien.

Afgelopen weekend maakte André wereldkundig dat het over en uit is met zijn ex-vriendin Monique Westenberg. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan,” liet André weten via een persbericht. ”Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.” Monique reageerde diezelfde dag op Instagram op de breuk met André, waarin ze liet weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. ”Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker”, schreef ze.

Even later liet André weten aan Shownieuws dat het gaat om niemand minder dan Bridget Maasland. ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes. ”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”