Terug

Volg Shownieuws

Bridget lyrisch over schoonmoeder Rachel Hazes: 'We houden zelfs al van elkaar!'

Hazes

7 dec 2019, 19:11

Bridget Maasland is helemaal in de wolken met haar grote liefde André Hazes. De twee zijn onafscheidelijk en inmiddels zover dat ze elkaar laten kennis maken met hun eigen familie. Dat blijkt een groot succes te zijn, want Bridget komt super overeen met Rachel, terwijl André dikke mik is met Bridgets familie.

In RTL Boulevard wordt Bridget gevraagd naar haar dansvideo met Rachel. De blondine vertelt dat dit bij het concert van André was en dat het fantastisch was. "Oh, het is één groot feest! Wat een leuk wijf! We stonden bij het concert van André en we hebben eigenlijk alleen maar staan dansen, swingen en lachen! We houden zelfs al van elkaar!", aldus de dolgelukkige presentatrice.

Rick vraagt vervolgens aan Bridget of er sprake zal zijn van 'een eenzame kerst'. "Nee, absoluut niet! Het wordt zelfs nog erger, want gisteren was het echt een speciale dag. Ik heb Rachel voor het eerst gezien, maar Dré was ook op de 70e verjaardag van mijn moeder aanwezig. Hij heeft dus ook mijn ouders voor het eerst ontmoet en ook dát was een succes, ik word helemaal gek man, ha ha ha", vertelt Bridget verheugd met een hoge stem.

De tortelduifjes hebben afgelopen week heerlijk genoten van een romantisch weekendje in Parijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.