Sterren

Dionne Stax reageert op kritiek presentatie Televizier-Ring Gala

Dionne Stax had woensdagavond de eer het presentatiestokje van Jan Smit over te nemen voor het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala. Samen met Rik van de Westelaken praatte ze de avond aan elkaar. Maar naast veel complimenten, kon ze ook op veel kritiek rekenen…

Op Instagram reageert Dionne op al het commentaar: ”The day after… Gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties op  #televizierringgala  #eerstekeer  #alsjehaarmaargoedzit #enjejurk #endoorrrrrrrr.”

De presentatrice kan met haar post op veel steun rekenen. ”Laat je niet gek maken”, ”Dionne je was goed deze eerste presentatieklus ❤” en ”Goed gedaan gisteravond, heb met plezier gekeken” schrijven enkele volgers op Instagram.

De presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala wordt door velen gezien als een grote test voor het Eurovisie Songfestival, maar Dionne viel niet bij iedereen in de smaak. Zo zou de presentatie nogal aan de saaie kant zijn en niet zo soepeltjes zijn verlopen. ”Geen goede generale voor het esf volgend jaar,” luidde een van de vele reacties op Twitter.

Ook Gordon liet zich kritisch uit over de presentatie. Hij noemde het een ‘pijnlijk gala’ met ‘dodelijke stiltes’.