Sterren

Dit is er precies aan de hand met Fred van Leer

Fred van leer maakt op zijn Instagram bekend wat er nu aan de hand is met hem. Er is maar liefst 2 liter pus uit zijn schouder gehaald!!! Fred is dinsdagmiddag geopereerd aan zijn schouder.

Gelukkig is de operatie geslaagd en laat hij weten dat hij al een stuk minder pijn heeft dan voorheen. Daarentegen moet hij wel nog even rustig aandoen en moet hij sowieso de komende twee dagen nog in het ziekenhuis blijven.

View this post on Instagram

❤️????????????????

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Eerder maakte hij al bekend dat hij shows af heeft moeten zeggen vanwege ontzettende pijn in en rondom zijn schouder. Hij is deze week al eerder opgenomen geweest, maar toen is hij naar huis gestuurd zonder enige hulp, schandalig als je het hem vraagt. ”Ik ben de afgelopen drie dagen in het ziekenhuis geweest in Rotterdam waar ik de naam niet eens van ga noemen, maar die hebben me echt schandalig geholpen. Uiteindelijk zijn ze achter de oorzaak gekomen en ze snappen dat ik extreem veel pijn heb’’, vertelde hij aan zijn volgers.  De stylist moest deze week dus opnieuw opgenomen worden, omdat de pijn ondraaglijk was.