Sterren

'Eigen realityshow voor EOTB-Yasmine'

Yasmine uit Ex On The Beach: Double Dutch lijkt net als Harrie een eigen televisieprogramma te krijgen. ‘Classy Yassy’ vertelt aan Shownieuws dat zij nog niet teveel kan zeggen, maar het lijkt erop dat we het snel kunnen verwachten!

”Misschien komt er wel iets aan van mezelf,” zegt Yasmine bij de opnames van Scan, het nieuwe nummer van haar EOTB-collega Elias met Justice Toch en Artistic Raw. ”Het is nog een geheim, maar er komt van alles aan. Ik ben zeker nog niet ergens in een hoekje geduwd!”

Wat het ongeveer gaat zijn, doet Yasmine nog niet uit de doeken. ”Het gaat over Classy Yassy, het draait gewoon on mij. Dat is alles wat ik erover kan zeggen!”

Ook Harrie ‘de Hengst’ krijgt zijn eigen realityshow. De Brabantse meesterverleider krijgt zijn eigen realityprogramma op TV-zender Spike. In ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ volgen we de realityster én zijn familie terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn bokswedstrijd. In het programma introduceert Harrie Snijders de kijker aan de familieleden met wie hij zeer hecht samenwoont op het woonwagenkamp. Daarbij passeren onder andere zijn ouders, oma, tante en ook hondje Pablo de revue. In de video bovenaan deze pagina zie je daar de eerste beelden van.