Sterren

Famke Louise doorbreekt stilte: 'Ik ben inderdaad single'

De relatie tussen Famke Louise en Ronnie Flex is officieel voorbij. Op haar Instagram heeft Famke laten weten dat ze weer single is. De post is inmiddels verwijderd, maar een oplettende fan van Gloednieuw heeft razendsnel een screenshot kunnen maken.

“Helaas moet ik mededelen dat ik inderdaad weer single ben. Geen commentaar verder”, stond op de foto die Famke plaatste. Het is dus officieel over tussen haar en rapper Ronnie Flex.

Vorige week liet Ronnie zelf al in een post op Instagram weten dat de relatie over is. “Durfde dit net niet te posten, dus had het weer verwijderd. Maar ja, ik moet wel,” schreef hij bij het bericht. “Weet niet echt hoe ik dit moet typen, omdat het raar voelt. Maar ja, als ik niks zeg ga ik nog gekker worden, omdat niemand dan rekening met dit kan houden en dat bespaart me wat ongemakkelijk gesprekken en shit.”

Vorig jaar gingen er al lange tijd geruchten dat Ronnie en Famke een setje waren (zie video). Half december bevestigde Famke hun relatie. Begin dit jaar kwamen er ook al berichten naar buiten dat het alweer uit zou zijn. Een liefdesbreuk werd toen nog stellig ontkend.