Sterren

Ferri Somogyi hangt dj-carrière aan de wilgen

Ferri Somogyi stopt met zijn dj-carrière. De GTST-acteur, die sinds september dochtertje Véda heeft, vindt het werk moeilijk te combineren met het vaderschap.

Op Instagram schrijft hij: ”Ik hang hem aan de wilgen. 8 jaar als dj mogen werken in binnen en buitenland. In plaatselijke kroegen, grote clubs, venues als HMH en Ziggodome, bruiloften, boten, stranden, kinderpartijtjes etc. Carribean, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Dubai, Noorwegen, Kameroen, Mallorca.”

Hij heeft in droom line-ups tussen de grote jongens mogen staan, maar vindt het mooi geweest. ”Ik streep ‘m af. Heb het mee mogen maken. En uiteraard centjes mee kunnen verdienen. Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren,” vervolgt hij.

Ferri laat weten wel nog muziekproducties te blijven doen en zich verder te focussen op zijn werk bij GTST en zijn nieuwe hobby: het uitvoeren van trucs (zie video) onder de naam Ferri Cooper.

View this post on Instagram

Ik hang hem aan de wilgen. 8 jaar als dj mogen werken in binnen en buitenland. In plaatselijke kroegen, grote clubs, venues als HMH en Ziggodome, bruiloften, boten, stranden, kinderpartijtjes etc. Carribean, Belgie, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Dubai, Noorwegen, Kameroen, Mallorca. In droom lineups mogen staan tussen grote jongens. Ik streep m af. Heb het mee mogen maken. En uiteraard centjes mee kunnen verdienen. Met mijn dochter in mijn leven is het niet meer leuk en moeilijk te combineren. Daarnaast.is de markt ook verzadigd. Muziekproductie blijf ik doen. Focus blijft op @GTST en #magic (nieuwe hobby) @ferricooper Mochten jullie me toch willen boeken als dj, voor bijzondere aanvragen zou ik weleens een uitzondering kunnen maken;)

A post shared by Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) on