Sterren

Fred van Leer komt met nieuwe update uit ziekenhuis

Na flink wat tegenslagen heeft Fred van Leer woensdag goed nieuws van de artsen gekregen. De stylist viert de kerstdagen toch thuis en mag donderdag al het ziekenhuis verlaten, deelde hij blij in een video op Instagram.

Fred werd maandag voor de derde keer in korte tijd geopereerd aan de hardnekkige bacterie in zijn schouder en zou eigenlijk nog tot het eind van het jaar in het ziekenhuis moeten blijven. “Ik heb net heel goed nieuws gehoord. Ik mag morgen naar huis. De waardes van mijn bloed zijn onwijs gezakt, het is heel goed. Ik moet voorlopig echt nog wel aan een infuus thuis en gezeik, maar ik mag naar huis.”

De stylist werd de afgelopen dagen overladen met fruitmanden, kerstspullen en cadeaus, waarvoor hij heel dankbaar is. Fred vertelde dat zijn volgers nu wel moeten stoppen met dingen te sturen naar het ziekenhuis. “Want anders kunnen de dokters en de zusters er niet meer bij.”

Hoe het komt dat Fred een stuk eerder naar huis mag, weet hij niet. “Ik snap niet waar het ineens vandaan komt, eergisteren moest ik nog blijven. Maar ik ben met de kerst thuis.”