Sterren

Heftig: Brandalarm gaat af tijdens concert Merol

Lekker met de meiden-zangeres Merol stond gisteravond op te treden in Amsterdam Noord, maar dit werd abrupt gestoord door een brandalarm dat afging! Op haar Instagram post de zangeres filmpjes van het ietwat bizarre incident.

 

Op haar Instagram heeft ze óók heeft ze een berichtje ontvangen van dé bezoeker die per ongeluk op het brandalarm heeft gedrukt tijdens het dansen op een van haar nummers.

De persoon in kwestie stuur namelijk een privébericht met: “Sorry ik ben degene die heel hard aan ‘t meezingen was bovenin, maar jammer genoeg ook degene die ‘t brandalarm had ingedrukt per ongeluk tijdens het dansen :(. Het spijt me dat ik daardoor ‘t concert heb verzet!” Merol vraagt zich af wat ze moet doen met ‘deze meid’, maar reageert heel schappelijk.

Door het brandalarm begon het concert later dan gepland, maar aan de reacties te zien was het alsnog een fantastische avond! Overigens belden we vorige week nog zelf met Merol om het te hebben over haar eerste optreden, haar nummers en haar beste beftip!