Sterren

Huidkanker ontdekt bij Hanny Veerkamp

Hanny Veerkamp heeft heftig nieuws te horen gekregen. De voormalig realityster vertelt in een interview met Shownieuws dat er huidkanker bij haar is ontdekt.

Hanny dacht dat het haar nooit zou overkomen, maar toch is het gebeurd. ”De dokter zag ook dat ik veel in de zon had gezeten vroeger, en nu nog. Ik hou van de zon,” biecht ze eerlijk op. Ze weet ook dat ze nu zich beter moet gaan insmeren.

Hanny heeft in het verleden veel pech gehad met haar gezondheid. Zo werd ze in 2014 twee keer geopereerd aan haar darmen, liep ze een jaar later een gekneusde rib op, brak ze begin 2016 twee rugwervels en werd ze twee maanden later getroffen door een TIA. Eind van het jaar zat ze ook nog aan huis gekluisterd vanwege een zware longontsteking.

In het jaar 2017 ging het niet veel beter. Begin februari werd er een ontsteking heeft in haar rug geconstateerd, kwam ze enkele maanden later lelijk ten val op de Huishoudbeurs, brak ze in augustus van dat jaar drie ribben en had ze een gekneusde schouder en liep ze in oktober ook nog een scheurtje in haar pols op.